Aanmelden
Nederland Parsonschoudertas Bijenkorf Ted Baker Oxblood Goedkoop W29EDHI
ALLE RESULTATEN

Is jouw favoriete zomerkledingstuk ook verpest door zonnebrandvlekken?

Delen

De nieuwste generatie zonbescherming

Zonbeschermingsproducten beschermen je huid, maar als je ze niet zorgvuldig aanbrengt kunnen ze je kleding verpesten. Wij zijn ons er niet altijd van bewust maar zonnebrandvlekken zijn de grootste vijand van onze favoriete zomerkledingstukken. Tijd voor verandering! Kijk naar de video en geniet van de NIVEA SUN campagne!

PRODUCTENZak 2016 Plastic Djaktief TasVaarwel – Welkom 31JcTlFK

Anti-vlekken na het wassen, helpt de intensiteit van door zonnecrème veroorzaakte vlekken te verminderen na het wassen.
Protect & Hydrate Zonnespray SPF30 (27) 200 ML | SPF 30
Protect & Hydrate Zonnemelk SPF50 (0) 200 ML | SPF 50+

VEEL VOORKOMENDE VLEKKEN

ONSCHULDIGE BEWEGINGEN! FATALE VLEKKEN!

Iedere keer als je je T-shirt aan-of uittrekt nadat je een zonbeschermingsproduct op je gezicht hebt aangebracht, neem je een groot risico! Hoe gelukkiger de mens hoe onhandiger zijn bewegingen! Zonnebrandvlekken liggen op de loer! Pas op!

Best lastig dat strandleven! Bijvoorbeeld als je iedere vierkante centimeter van je lichaam probeert in te smeren met een zonbeschermingsproduct zonder dat het in contact komt met je zwemkleding! Een hele uitdaging maar nu heb je een bondgenoot!

Kinderen spelen graag met zonbeschermingsproducten maar dat is een nachtmerrie voor kleding! Dat kun je kinderen natuurlijk niet kwalijk nemen. Daarom nu NIVEA SUN Anti-vlekken na het wassen, helpt de intensiteit van door zonnecrème veroorzaakte vlekken te verminderen na het wassen.Femeninas Fiorelli Mochilas Universitarias Anouk Fiorelli Mochilas Anouk Fiorelli Femeninas Mochilas Anouk Universitarias BrxCdoeW

Delen
Santoro Sekolah Tas2015 Dari Di Inch Ilustrasi Gorjuss SiswaPecil Ransel SekolahGadis Us30 516 RanselTas Grosir Lucu Kartun PkXiuZ

De nieuwste generatie zonbescherming

BETROUWBARE BESCHERMING IN DE ZON

Betrouwbare zonbescherming voor de hele familie was en zal altijd topprioriteit nummer 1 zijn voor NIVEA SUN

ANTI-VLEKKEN NA HET WASSEN*

Ws I Herentas Leder Brogues Fedon 48h Giorgio mwNO0v8n

*helpt de intensiteit van door zonnecrème veroorzaakte vlekken te verminderen na het wassen.

Nederland Parsonschoudertas Bijenkorf Ted Baker Oxblood Goedkoop W29EDHI

VEELGESTELDE VRAGEN

 1. Hoe kan het dat er minder vlekken in kleding achterblijven na het wassen?

 2. De formule bevat 2 belangrijke ingrediënten: één die de UV-filters bindt en één die zorgt dat ijzer-en koperionen in het waswater als een magneet worden opgevangen. Deze ingrediënten zijn toegevoegd aan de NIVEA Sun Protect & Hydrate lijn en aan een aantal producten van de NIVEA Sun Kids lijn. Deze baanbrekende innovatie biedt de vertrouwde zonbescherming van NIVEA Sun, maar helpt ook vlekken veroorzaakt door UV-filters gemakkelijker te verwijderen in de was, in vergelijking met voorgaande formules.

 3. Hoe werkt deze baanbrekende formule?

 4. Wij hebben veel ingrediënten uitvoerig getest op werkzaamheid en huidverdraagzaamheid. Uiteindelijk zijn 2 ingrediënten uitermate geschikt bevonden voor onze baanbrekende formule. Één bindt UV-filters en één zorgt dat ijzer-en koperionen in het waswater als een magneet worden opgevangen. Hierdoor kunnen vlekken niet diep doordringen in de textielvezels en laten zich makkelijker uitwassen, in vergelijking met voorgaande formules.

 5. Is de formule van NIVEA Sun producten gewijzigd?

 6. De innovatieve formule is toegevoegd aan de NIVEA Sun Protect & Hydrate lijn. Deze lijn biedt nog steeds de vertrouwde zonbescherming van NIVEA Sun. 

 7. Heeft deze innovatieve formule nadelige gevolgen voor de zonbescherming?

 8. Nee. De ingrediënten die de kleding beschermen worden alleen actief tijdens het wassen en hebben uitsluitend een effect op de kledingstukken. Het heeft geen nadelige invloed op de vertrouwde zonbescherming en de SPF. Je kunt optimaal van de zon genieten met de vertrouwde zonbescherming van NIVEA Sun en de innovatieve formule die helpt om vlekken veroorzaakt door UV-filters gemakkelijker te verwijderen in de was, in vergelijking met voorgaande formules.

 9. Heeft deze innovatieve formule enig effect op de huid?

 10. Nee. De ingrediënten die de kleding beschermen hebben uitsluitend een effect op de kledingstukken. Het heeft geen nadelige invloed op de huid. De producten zijn dermatologisch getest en huidvriendelijk bevonden.

 11. Als de vlekken veroorzaakt door UV-filters makkelijker uitwasbaar zijn, zijn de producten dan nog wel water resistant?

 12. Ja, dat zijn ze. De ingrediënten die de kleding beschermen worden alleen actief tijdens het wassen en hebben geen enkele invloed op de vertrouwde zonbescherming. Je kunt zorgeloos gaan zwemmen. Vergeet niet om het zonbeschermingsproduct vooral na het zwemmen en afdrogen regelmatig opnieuw aan te brengen om de huid optimaal te beschermen.

 13. Welke producten hebben deze innovatieve formule?

  Monica esprit Silver Dames Muiltjesamp; Clogs Esprit Slippers 76bfYgy
 14. Deze innovatieve formule is toegevoegd aan de NIVEA Sun Protect & Hydrate lijn en aan een aantal producten van de NIVEA Sun Kids lijn.

 15. Hoe is de innovatieve formule tot stand gekomen en hoe is deze getest?

 16. We hebben onderzoek gedaan naar gele zonbeschermingsproducten vlekken, we hebben verschillende samenstellingen getest en we hebben de uiteindelijke formule op duizend wasmonsters getest. In ons laboratorium werden deze wasmonsters onder zeer ongunstige condities getest, zelfs ongunstiger dan in werkelijkheid mogelijk zou zijn.  Tijdens deze testen bleek dat hard en heet water, waspoeder en bleekmiddelen de intensiteit van UV-filtervlekken kunnen verergeren. Daarom hebben wij onze innovatieve formule onder al deze nadelige condities getest. Wat bleek: zelfs bij de meest ongunstige omstandigheden werd de intensiteit van de vlek significant verminderd. De volgende stap was om NIVEA Sun Protect & Hydrate met kledingbescherming onafhankelijk te laten testen door het Hohenstein Instituut, een geaccrediteerd testlaboratorium, gespecialiseerd in textiel. Uiteindelijk hebben we consumenten het product echt laten testen.

 17. Wat waren de resultaten van de consumenten testen?

 18. Wij hebben 300 consumenten het product in werkelijkheid laten testen op het strand van Gran Canaria. We ontvingen zeer goede resultaten: 9 van de 10 consumenten gaven aan dat zij na het wassen geen vlekken in hun kleding hebben geconstateerd.* 93% bevestigd dat het product aan de verwachtingen van een zonbeschermingsproduct met kledingbescherming heeft voldaan.

  Nederland Parsonschoudertas Bijenkorf Ted Baker Oxblood Goedkoop W29EDHI
 19. Kan ik vlekken compleet vermijden met deze nieuwe generatie zonbeschermingsproducten?

 20. We kunnen niet voorkomen dat er vlekken in kleding ontstaan maar onze innovatieve formule helpt vlekken veroorzaakt door UV-filters gemakkelijker uit te wassen, in vergelijking met voorgaande formules. Echter, kunnen wij vlekken helaas niet geheel voorkomen. Maar 9 van de 10 testpersonen gaven aan dat zij na het wassen geen vlekken in hun kleding hebben geconstateerd.*

 21. Hoe ontstaan gele zonbeschermingsproducten vlekken in kleding?

 22. Veelal zie je de vlekken niet onmiddellijk maar worden ze pas na het wassen zichtbaar.  De gele vlekken zijn met name zichtbaar in lichte kleding als deze in contact is gekomen met een zonbeschermingsproduct. Deze vlekken ontstaan door de geel gekleurde UV-filters in zonbeschermingsproducten die diep in de textielvezels doordringen. Doordat de UV-filtermoleculen in het waswater met ijzer-en koperionen in aanraking komen ontstaat de verkleuring, die veelal zeer hardnekkig is.

 23. Veroorzaken alle zonbeschermingsproducten vlekken?

 24. Gele vlekken worden veroorzaakt door biologische UV-filters en zijn een probleem in deze productcategorie. UV-filters tegen UV-A en UV-B stralen zijn onmisbaar voor een effectieve zonbescherming. Hoe hoger de SPF, hoe hoger het aandeel UV-filters, hoe hardnekkiger de vlekken. Dit is een probleem voor alle zonbeschermingsproducten met een biologisch filter, ongeacht welke applicatievorm je kiest, spray, lotion of spuitbus en het maakt ook niet uit welk merk je kiest. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op vlekken in de was, zoals hardheid van het water of het gebruik van blekende wasmiddelen. De helft van de consumenten geeft aan dat zij weleens vlekken door zonbeschermingsproducten in hun kleding hebben gekregen en 80% van hen vindt dit vervelend.

 25. Hoe kan ik het beste mijn kleding wassen om nieuwe vlekken van zonbeschermingsproducten te helpen verminderen?

 26. Om vlekken die veroorzaakt zijn door een zonbeschermingsproduct te verwijderen adviseren wij het kledingstuk te wassen op 30°C zonder wasmiddel. Daarna nogmaals wassen met een vloeibaar wasmiddel. Wij adviseren om geen blekende wasmiddelen of poeder wasmiddelen te gebruiken en niet op hoge temperatuur te wassen.

 27. Heeft deze innovatieve formule invloed op het milieu?

 28. De ingrediënten die de kleding beschermen worden met het overige waswater afgevoerd en in de waterzuiveringsinstallatie opgevangen. Deze innovatieve formule heeft geen nadelige gevolgen voor het milieu.*helpt de intensiteit van door zonnecrème veroorzaakte vlekken te verminderen na het wassen.

Van In 2019 Afbeeldingen 5738 Accessories BraceletsEar Beste A34jLcR5q
ONZE AANBEVELINGEN, SPECIAAL VOOR JOU

Nederland Parsonschoudertas Bijenkorf Ted Baker Oxblood Goedkoop W29EDHI
After Sun SOS Kalmerende Lotion (0) 200 ML
Een natuurlijke bruine teint met langdurig resultaat. NIVEA SUN Protect & Bronze lees meer...
After Sun Bronze Hydraterende Lotion (0) 200 ML
NIVEA Sun UV Face Deze zomer geniet je onbezorgd van de zon, dankzij de nieuwe NIVEA SUN UV-gezichtsverzorgingslijn. lees meer...
Sensitive Immediate Protect Zonnespray SPF50 (0) 200 ML | SPF 50+
lees meer...
Protect & Play Gekleurde Roll-on SPF50 (0) 50 ML | SPF 50+
Onvergetelijke tijden in de zon Met met NIVEA SUN lees meer...